O nas

V podjetju smo zbrani usposobljeni posamezniki in posameznice z bogatimi izkušnjami. Delujemo kot ekipa, ki si zaupa in pomaga. Zavedamo se, da je trdo delo ključ do uspeha, zato se vsakemu naročniku popolnoma posvetimo in ga obravnavamo individualno. Vedno smo na preži za novimi priložnostmi in novostmi, smo kreativni, za naročnika iščemo zmagovalne rešitve.

Vezenje

Kakovostno vezenje logotipa je pomembno, ker poveča prepoznavnost in ugled vašega podjetja in je odlična priložnost za promocijo. Kakovostno vezemo v vseh tehnikah na različne materiale (majice, kape, torbe, itd.), ki jih priskrbimo mi ali jih prinesete vi. Pri naročilu promocijskega materiala in vezenja pri nas vam garantiramo boljše cene in krajši rok izdelave.

Zakaj se odločiti za vezenje logotipa? Vezeni logotipi so barvno zelo obstojni in praktično neuničljivi, ker presežejo življenjsko dobo promocijskih oblačil. Ter zaradi majhnih začetnih stroškov, ker se priprava in obdelava slike za vezenje obračuna samo pri prvem naročilu, pri ponovnih naročilih pa je priprava brezplačna, ker vse logotipe hranimo v našem arhivu.

Tisk na tekstil

Ko potrebujete cenovno ugodnejšo rešitev promocijskega tekstila, vam ponujamo visokokakovosten tisk, ki omogoča še večji nabor barvnih odtenkov. Natisnemo tudi fotografije in druge motive do velikosti 30 x 50 cm. Nudimo tudi široko izbiro tekstilnega promocijskega materiala priznanih znamk. Prednost tiska je v neomejenem številu natisnjenih barv, ki pa so v primerjavi s kakovostnim vezenjem manj obstojne.

Smo hitri in zelo fleksibilni, hkrati pa vam zagotavljamo, da je naše delo kakovostno in cenovno ugodno.

Promocija

Motiv, ki ga izberete, izvezemo ali natisnemo na različne promocijske tekstilne izdelke. Nudimo široko izbiro promocijskih artiklov: majice, srajce, hlače, jopice, puloverji, jakne, kape, šali, rokavice, brisače, dežniki, torbe, dresi, predpasniki … Pri nas lahko najdete tudi ideje za rojstnodnevna darila.

Promocijski materiali

Nudimo široko izbiro promocijskih, poslovnih in protokolarnih daril, pri nas pa boste našli tudi rojstnodnevna darila. Na vse izdelke je možno vezenje ali dotisk vašega logotipa, kar bo pri vaših poslovnih partnerjih, strankah in prijateljih pustilo močan vtis.

Trženje Gregor Bovha s.p.,
podjetje za trženje in svetovanje
Gmajna 15
1357 Notranje Gorice


Mobilni telefon: 040 792 370


E-pošta (trženje): trzenje@bovha.si
E-pošta (vezenje): vezenje@bovha.si
Spletne strani: www.bovha.si


Identifikacijska številka: SI 74146467
Matična številka: 2086760
Transakcijski račun: SI56 03160-1001358521 odprt pri SKB d.d.