Filter

POLO MAJICA DELOVNA JAMES&NICHOLSON JN858
Lastnosti Plus size Temperatura pranja 60°C Kratko Sestava Vrhnja snov (200 g/m²): 50% Bombaž, 50% PoliesterMešanica bombaža in poliestra za odlično zadrževanje oblike in odpornosti pri pranju Pleteni polo ovratnik in zaključki rokavov Kontrastni vložki na straneh in ramenih Obrobljeno spredaj in na ramenih, ovratnik s kontrastnimi črtami Ovratni trak JN858: s tremi gumbi JN857: s štirimi gumbi, rahlo telirano Pralno na 60°C, primerno za sušilni strojPOŠLJITE POVPRAŠEVANJE NA VEZENJE@BOVHA.SICENA SE DOLOČI NA PODLAGI KOLIČINE PRI POLO MAJICAH JE POTREBNO NAROČITI MINIMALNO EN PAKET (12 KOSOV). V PRIMERU, DA IMAMO POLO MAJICE NA ZALOGI JIH JE MOGOČE DOBITI TUDI MANJ. ZALOGO PREVERITE NA VEZENJE@BOVHA.SIVSE CENE SO Z DDV-JEM Možnost napak pri vnosu artikla, za točne podatke nas prosimo kontaktirajte.

€15.82 - €17.33*

POLO MAJICA EURO WEAR EF109
Gramatura: Bela: 190 g/m² Barvna: 190 g/m² Sestava: 94% česan bombaž / 6% elastanPOŠLJITE POVPRAŠEVANJE NAVEZENJE@BOVHA.SI  CENA SE DOLOČI NA PODLAGI KOLIČINE  PRI POLO MAJICAH JE POTREBNO NAROČITI MINIMALNO EN PAKET (12 KOSOV). V PRIMERU, DA IMAMO POLO MAJICE NA ZALOGI JIH JE MOGOČE DOBITI TUDI MANJ. ZALOGO PREVERITE NA VEZENJE@BOVHA.SI  VSE CENE SO Z DDV-JEM  Možnost napak pri vnosu artikla, za točne podatke nas prosimo kontaktirajte.

€11.53*

POLO MAJICA EURO WEAR EF110
Gramatura: Barvna: 220 g/m² Bela: 220 g/m² Sestava: 95% bombaž / 5% elastanPOŠLJITE POVPRAŠEVANJE NA VEZENJE@BOVHA.SI  CENA SE DOLOČI NA PODLAGI KOLIČINE PRI POLO MAJICAH JE POTREBNO NAROČITI MINIMALNO EN PAKET (12 KOSOV). V PRIMERU, DA IMAMO POLO MAJICE NA ZALOGI JIH JE MOGOČE DOBITI TUDI MANJ. ZALOGO PREVERITE NA VEZENJE@BOVHA.SI  VSE CENE SO Z DDV-JEM  Možnost napak pri vnosu artikla, za točne podatke nas prosimo kontaktirajte.

€12.14 - €13.05*

POLO MAJICA EURO WEAR EF209
Gramatura: Barvna: 190 g/m² Sestava: 94% česan bombaž / 6% elastanPOŠLJITE POVPRAŠEVANJE NA VEZENJE@BOVHA.SI  CENA SE DOLOČI NA PODLAGI KOLIČINE  PRI POLO MAJICAH JE POTREBNO NAROČITI MINIMALNO EN PAKET (12 KOSOV). V PRIMERU, DA IMAMO POLO MAJICE NA ZALOGI JIH JE MOGOČE DOBITI TUDI MANJ. ZALOGO PREVERITE NA VEZENJE@BOVHA.SI  VSE CENE SO Z DDV-JEM  Možnost napak pri vnosu artikla, za točne podatke nas prosimo kontaktirajte.

€15.62*

POLO MAJICA EURO WEAR EF210
Gramatura: Bela: 220 g/m² Barvna: 220 g/m² Sestava: 95% bombaž / 5% elastanPOŠLJITE POVPRAŠEVANJE NA VEZENJE@BOVHA.SI  CENA SE DOLOČI NA PODLAGI KOLIČINE  PRI POLO MAJICAH JE POTREBNO NAROČITI MINIMALNO EN PAKET (12 KOSOV). V PRIMERU, DA IMAMO POLO MAJICE NA ZALOGI JIH JE MOGOČE DOBITI TUDI MANJ. ZALOGO PREVERITE NA VEZENJE@BOVHA.SI  VSE CENE SO Z DDV-JEM  Možnost napak pri vnosu artikla, za točne podatke nas prosimo kontaktirajte.

€15.31 - €17.02*

POLO MAJICA EURO WEAR EM109
Gramatura: Barvna: 190 g/m² Bela: 190 g/m² Sestava: 94% česan bombaž / 6% elastanPOŠLJITE POVPRAŠEVANJE NAVEZENJE@BOVHA.SI  CENA SE DOLOČI NA PODLAGI KOLIČINE  PRI POLO MAJICAH JE POTREBNO NAROČITI MINIMALNO EN PAKET (12 KOSOV). V PRIMERU, DA IMAMO POLO MAJICE NA ZALOGI JIH JE MOGOČE DOBITI TUDI MANJ. ZALOGO PREVERITE NA VEZENJE@BOVHA.SI  VSE CENE SO Z DDV-JEM  Možnost napak pri vnosu artikla, za točne podatke nas prosimo kontaktirajte.

€13.36*

POLO MAJICA EURO WEAR EM209
Gramatura: Barvna: 190 g/m² Sestava: 94% česan bombaž / 6% elastanPOŠLJITE POVPRAŠEVANJE NAVEZENJE@BOVHA.SI  CENA SE DOLOČI NA PODLAGI KOLIČINE  PRI POLO MAJICAH JE POTREBNO NAROČITI MINIMALNO EN PAKET (12 KOSOV). V PRIMERU, DA IMAMO POLO MAJICE NA ZALOGI JIH JE MOGOČE DOBITI TUDI MANJ. ZALOGO PREVERITE NA VEZENJE@BOVHA.SI  VSE CENE SO Z DDV-JEM  Možnost napak pri vnosu artikla, za točne podatke nas prosimo kontaktirajte.

€18.24*

POLO MAJICA EURO WEAR EM210
Gramatura: Bela: 220 g/m² Barvna: 220 g/m² Sestava: 95% bombaž / 5% elastanPOŠLJITE POVPRAŠEVANJE NA VEZENJE@BOVHA.SI  CENA SE DOLOČI NA PODLAGI KOLIČINE  PRI POLO MAJICAH JE POTREBNO NAROČITI MINIMALNO EN PAKET (12 KOSOV). V PRIMERU, DA IMAMO POLO MAJICE NA ZALOGI JIH JE MOGOČE DOBITI TUDI MANJ. ZALOGO PREVERITE NA VEZENJE@BOVHA.SI  VSE CENE SO Z DDV-JEM  Možnost napak pri vnosu artikla, za točne podatke nas prosimo kontaktirajte.

€18.24 - €20.44*

POLO MAJICA FASHION LUXURY STREČ MOŠKA TEE JAYS 1412
Description: 215 g/m² 95% Cotton, ringspun and combed, 5% Elastane Double preshrunk Self fabric button down collar Fashion placket Elegant finished cuffs Longer back with side slits Shaped fit.POŠLJITE POVPRAŠEVANJE NA VEZENJE@BOVHA.SICENA SE DOLOČI NA PODLAGI KOLIČINE PRI POLO MAJICAH JE POTREBNO NAROČITI MINIMALNO EN PAKET (12 KOSOV). V PRIMERU, DA IMAMO POLO MAJICE NA ZALOGI JIH JE MOGOČE DOBITI TUDI MANJ. ZALOGO PREVERITE NA VEZENJE@BOVHA.SIVSE CENE SO Z DDV-JEM Možnost napak pri vnosu artikla, za točne podatke nas prosimo kontaktirajte.

€27.86 - €29.50*

POLO MAJICA GILDAN 3800
214.0 G/SqM (White 205.0 G/SqM) 100% Ring Spun Cotton In transition to 100% Combed Ring Spun Cotton Contoured welt collar and cuffs Satin label Clean finished placket with reinforced bottom box 3 woodtone buttons Twin needle bottom hemPOŠLJITE POVPRAŠEVANJE NAVEZENJE@BOVHA.SI  CENA SE DOLOČI NA PODLAGI KOLIČINE  PRI POLO MAJICAH JE POTREBNO NAROČITI MINIMALNO EN PAKET (12 KOSOV). V PRIMERU, DA IMAMO POLO MAJICE NA ZALOGI JIH JE MOGOČE DOBITI TUDI MANJ. ZALOGO PREVERITE NA VEZENJE@BOVHA.SI  VSE CENE SO Z DDV-JEM  Možnost napak pri vnosu artikla, za točne podatke nas prosimo kontaktirajte.

€5.70 - €10.48*

POLO MAJICA GILDAN 64800
177.0 G/SqM (White 172.0 G/SqM) 100% Ring Spun Cotton In transition to 100% Combed Ring Spun Cotton Eurofit - sleeker fit in shoulder and sleeve Sideseamed Contoured welt collar Tearaway label Rolled forward topstitched shoulder Clean finished placket with reinforced bottom box 2 colour-matched pearlized buttons Twin needle sleeve and bottom hemsPOŠLJITE POVPRAŠEVANJE NAVEZENJE@BOVHA.SI CENA SE DOLOČI NA PODLAGI KOLIČINE  PRI POLO MAJICAH JE POTREBNO NAROČITI MINIMALNO EN PAKET (12 KOSOV). V PRIMERU, DA IMAMO POLO MAJICE NA ZALOGI JIH JE MOGOČE DOBITI TUDI MANJ. ZALOGO PREVERITE NA VEZENJE@BOVHA.SI  VSE CENE SO Z DDV-JEM  Možnost napak pri vnosu artikla, za točne podatke nas prosimo kontaktirajte.

€5.24 - €7.96*

POLO MAJICA GILDAN 75800
203.0 G/SqM (White 196.0 G/SqM) 35% Ring Spun Cotton, 65% Polyester Eurofit - sleeker fit in shoulder and sleeve DryBlend® technology: delivers moisture-wicking properties Sideseamed with side vents Contoured welt collar and cuffs Pad printed neck label and double-satin shoulder label, transferring to Tear away label Clean finished placket with reinforced bottom box 2 color-matched buttons Twin needle bottom hemPOŠLJITE POVPRAŠEVANJE NA VEZENJE@BOVHA.SI  CENA SE DOLOČI NA PODLAGI KOLIČINE  PRI POLO MAJICAH JE POTREBNO NAROČITI MINIMALNO EN PAKET (12 KOSOV). V PRIMERU, DA IMAMO POLO MAJICE NA ZALOGI JIH JE MOGOČE DOBITI TUDI MANJ. ZALOGO PREVERITE NA VEZENJE@BOVHA.SI  VSE CENE SO Z DDV-JEM  Možnost napak pri vnosu artikla, za točne podatke nas prosimo kontaktirajte.

€7.30 - €9.89*

POLO MAJICA GILDAN 8800
203.0 G/SqM (White 198.0 G/SqM) 50% Cotton, 50% Polyester DryBlend® technology: delivers moisture-wicking properties Contoured welt collar and cuffs Pad printed neck label and double-satin shoulder label, transitioning to tear-away label Clean finished placket with reinforced bottom box 3 woodtone buttons Twin needle bottom hem Quarter-turned to eliminate center crease Transitioning to side seam in 2019POŠLJITE POVPRAŠEVANJE NA VEZENJE@BOVHA.SI  CENA SE DOLOČI NA PODLAGI KOLIČINE  PRI POLO MAJICAH JE POTREBNO NAROČITI MINIMALNO EN PAKET (12 KOSOV). V PRIMERU, DA IMAMO POLO MAJICE NA ZALOGI JIH JE MOGOČE DOBITI TUDI MANJ. ZALOGO PREVERITE NA VEZENJE@BOVHA.SI  VSE CENE SO Z DDV-JEM  Možnost napak pri vnosu artikla, za točne podatke nas prosimo kontaktirajte.

€5.17 - €7.83*

POLO MAJICA GILDAN EM110
Gramatura: Bela: 220 g/m² Barvna: 220 g/m² Sestava: 95% bombaž / 5% elastanPOŠLJITE POVPRAŠEVANJE NA VEZENJE@BOVHA.SI  CENA SE DOLOČI NA PODLAGI KOLIČINE  PRI POLO MAJICAH JE POTREBNO NAROČITI MINIMALNO EN PAKET (12 KOSOV). V PRIMERU, DA IMAMO POLO MAJICE NA ZALOGI JIH JE MOGOČE DOBITI TUDI MANJ. ZALOGO PREVERITE NA VEZENJE@BOVHA.SI  VSE CENE SO Z DDV-JEM  Možnost napak pri vnosu artikla, za točne podatke nas prosimo kontaktirajte.

€14.34 - €15.80*

POLO MAJICA GILDAN L43800
190.0 G/SqM (White 185.0 G/SqM) 100% Polyester Contoured welt collar Pad printed neck label and double satin shoulder label Rolled-forward topstitched shoulder Clean finished reversed placket with reinforced bottom box 3 color-matched pearlized buttons Twin needle sleeve and bottom hemsPOŠLJITE POVPRAŠEVANJE NAVEZENJE@BOVHA.SI  CENA SE DOLOČI NA PODLAGI KOLIČINE  ZALOGO PREVERITE NAVEZENJE@BOVHA.SI  PRI POLO MAJICAH JE POTREBNO NAROČITI MINIMALNO EN PAKET (12 KOSOV). V PRIMERU, DA IMAMO MAJICE NA ZALOGI JIH JE MOGOČE DOBITI TUDI MANJ. ZALOGO PREVERITE NAVEZENJE@BOVHA.SI  VSE CENE SO Z DDV-JEM  Možnost napak pri vnosu artikla, za točne podatke nas prosimo kontaktirajte.

€13.18 - €15.23*

POLO MAJICA GILDAN L64800
177.0 G/SqM (White 172.0 G/SqM) 100% Ring Spun Cotton In transition to 100% Combed Ring Spun Cotton Semi-fitted contoured silhouette with side seam Contoured welt collar Tearaway label Rolled forward topstitched shoulder Clean finished reversed placket with reinforced bottom box 4 colour-matched buttons Twin needle sleeve and bottom hemsPOŠLJITE POVPRAŠEVANJE NA VEZENJE@BOVHA.SI  CENA SE DOLOČI NA PODLAGI KOLIČINE  PRI POLO MAJICAH JE POTREBNO NAROČITI MINIMALNO EN PAKET (12 KOSOV). V PRIMERU, DA IMAMO POLO MAJICE NA ZALOGI JIH JE MOGOČE DOBITI TUDI MANJ. ZALOGO PREVERITE NA VEZENJE@BOVHA.SI  VSE CENE SO Z DDV-JEM  Možnost napak pri vnosu artikla, za točne podatke nas prosimo kontaktirajte.

€5.24 - €6.12*

POLO MAJICA GILDAN L75800
203.0 G/SqM (White 196.0 G/SqM) 35% Combed Ring-Spun Cotton, 65% Polyester DryBlend® technology: delivers moisture-wicking properties Contoured welt collar and cuffs Pad printed neck label and double-satin shoulder label, transferring to Tear away label Clean finished reversed placket with reinforced bottom box 2 color-matched buttonsPOŠLJITE POVPRAŠEVANJE NAVEZENJE@BOVHA.SI  CENA SE DOLOČI NA PODLAGI KOLIČINE  PRI POLO MAJICAH JE POTREBNO NAROČITI MINIMALNO EN PAKET (12 KOSOV). V PRIMERU, DA IMAMO POLO MAJICE NA ZALOGI JIH JE MOGOČE DOBITI TUDI MANJ. ZALOGO PREVERITE NA VEZENJE@BOVHA.SI  VSE CENE SO Z DDV-JEM  Možnost napak pri vnosu artikla, za točne podatke nas prosimo kontaktirajte.

€7.30 - €8.15*

POLO MAJICA KARIBAN KA254
100% pre-shrunk cotton piqué Comfort fit 1x1 ribbed neck and cuffs Placket with 3 matching buttons Taped neckPOŠLJITE POVPRAŠEVANJE NA VEZENJE@BOVHA.SICENA SE DOLOČI NA PODLAGI KOLIČINE ZALOGO PREVERITE NAVEZENJE@BOVHA.SIPRI T-SHIRT MAJICAH JE POTREBNO NAROČITI MINIMALNO EN PAKET (12 KOSOV). V PRIMERU, DA IMAMO MAJICE NA ZALOGI JIH JE MOGOČE DOBITI TUDI MANJ. ZALOGO PREVERITE NA VEZENJE@BOVHA.SIVSE CENE SO Z DDV-JEM Možnost napak pri vnosu artikla, za točne podatke nas prosimo kontaktirajte.

€7.52 - €8.29*

POLO MAJICA KARIBAN KA255
100% pre-shrunk cotton piqué Fitted style 1x1 ribbed neck and cuffs Placket with 4 matching buttons Taped neck Side slitsPOŠLJITE POVPRAŠEVANJE NAVEZENJE@BOVHA.SICENA SE DOLOČI NA PODLAGI KOLIČINE ZALOGO PREVERITE NA VEZENJE@BOVHA.SIPRI POLO MAJICAH JE POTREBNO NAROČITI MINIMALNO EN PAKET (12 KOSOV). V PRIMERU, DA IMAMO MAJICE NA ZALOGI JIH JE MOGOČE DOBITI TUDI MANJ. ZALOGO PREVERITE NA VEZENJE@BOVHA.SIVSE CENE SO Z DDV-JEM Možnost napak pri vnosu artikla, za točne podatke nas prosimo kontaktirajte.

€7.52 - €8.22*

POLO MAJICA KARIBAN KA256
100% pre-shrunk cotton piqué Comfort fit 1x1 ribbed neck and cuffs Placket with 3 matching buttons Matching taped neckPOŠLJITE POVPRAŠEVANJE NAVEZENJE@BOVHA.SICENA SE DOLOČI NA PODLAGI KOLIČINE ZALOGO PREVERITE NAVEZENJE@BOVHA.SIPRI POLO MAJICAH JE POTREBNO NAROČITI MINIMALNO EN PAKET (12 KOSOV). V PRIMERU, DA IMAMO MAJICE NA ZALOGI JIH JE MOGOČE DOBITI TUDI MANJ. ZALOGO PREVERITE NAVEZENJE@BOVHA.SIVSE CENE SO Z DDV-JEM Možnost napak pri vnosu artikla, za točne podatke nas prosimo kontaktirajte.

€10.33 - €10.66*

POLO MAJICA KARIBAN KA257
100% pre-shrunk cotton piqué Fitted style 1x1 ribbed neck and cuffs Placket with 4 matching buttons Matching taped neck Side slitsPOŠLJITE POVPRAŠEVANJE NAVEZENJE@BOVHA.SICENA SE DOLOČI NA PODLAGI KOLIČINE ZALOGO PREVERITE NAVEZENJE@BOVHA.SIPRI POLO MAJICAH JE POTREBNO NAROČITI MINIMALNO EN PAKET (12 KOSOV). V PRIMERU, DA IMAMO MAJICE NA ZALOGI JIH JE MOGOČE DOBITI TUDI MANJ. ZALOGO PREVERITE NA VEZENJE@BOVHA.SIVSE CENE SO Z DDV-JEM Možnost napak pri vnosu artikla, za točne podatke nas prosimo kontaktirajte.

€10.33 - €10.66*

POLO MAJICA LUXURY STRECH TEE JAYS 1405
Description: 215 g/m² 95% Cotton, ring-spun, 5% Elastane Mini pique Double preshrunk Flat knit collar with lycra Necktape Clean finished placket Body fitted.POŠLJITE POVPRAŠEVANJE NAVEZENJE@BOVHA.SICENA SE DOLOČI NA PODLAGI KOLIČINE ZALOGO PREVERITE NAVEZENJE@BOVHA.SIVSE CENE SO Z DDV-JEM Možnost napak pri vnosu artikla, za točne podatke nas prosimo kontaktirajte.

€21.79 - €23.43*

POLO MAJICA MOŠKA KLASIK JAMES&NICHOLSON JN918
Česani bombaž, obrnjen z obročkom Stranske reže Pleteni polo ovratnik, centelin, gumbi v perlastem videzu Podaljšani zadnji del Pletene manšete, dvojni šivi na ramenih in rokavih POŠLJITE POVPRAŠEVANJE NA VEZENJE@BOVHA.SICENA SE DOLOČI NA PODLAGI KOLIČINE PRI POLO MAJICAH JE POTREBNO NAROČITI MINIMALNO EN PAKET (12 KOSOV). V PRIMERU, DA IMAMO POLO MAJICE NA ZALOGI JIH JE MOGOČE DOBITI TUDI MANJ. ZALOGO PREVERITE NA VEZENJE@BOVHA.SIVSE CENE SO Z DDV-JEM Možnost napak pri vnosu artikla, za točne podatke nas prosimo kontaktirajte.

€9.85 - €10.80*

POLO MAJICA MOŠKA LUXURY STRECH TEE JAYS 1410
Description: 215 g/m² 95% Cotton, ringspun and combed, 5% Elastane Double preshrunk Self fabric button down collar Fashion placket Slim cuffs Longer back with side slits Shaped fit.POŠLJITE POVPRAŠEVANJE NAVEZENJE@BOVHA.SICENA SE DOLOČI NA PODLAGI KOLIČINE PRI POLO MAJICAH JE POTREBNO NAROČITI MINIMALNO EN PAKET (12 KOSOV). V PRIMERU, DA IMAMO POLO MAJICE NA ZALOGI JIH JE MOGOČE DOBITI TUDI MANJ. ZALOGO PREVERITE NA VEZENJE@BOVHA.SIVSE CENE SO Z DDV-JEM Možnost napak pri vnosu artikla, za točne podatke nas prosimo kontaktirajte.

€22.28 - €23.92*